Onderzoek & Advies

Gezondheidsproblemen

Als er sprake is van meerdere chronische ziektes met hinder in het dagelijks functioneren dan is het ingewikkeld om de juiste oorzaak te vinden. Er spelen vaak veel factoren mee. Een standaard behandeling is dan lang niet altijd de juiste oplossing voor iemand. Daarom onderzoek ik wat er in uw situatie speelt, en wat er voor u mogelijk is voor een betere kwaliteit van leven.

Advies aan partner/kind

Help, mijn partner/ouder wordt oud! Wat moet je doen als je als kind of mantelzorger weet dat er van alles speelt, dat er eigenlijk wat moet gebeuren, maar dat je tegelijk niet weet wat goed voor ze is.

Ik onderzoek oorzaken en onderlinge samenhang.
 Bij voorkeur doe ik dat door onderzoek bij de oudere zelf. Maar als dat niet kan of niet gewenst is, kan ik ook helpen. Ik zet zorgen en problemen op een rij, vraag door om tot verklaringen te komen en geef advies.

Inzet voor Organisaties

Als ZZP met een opstartend bedrijf ben ik flexibel en snel inzetbaar voor tijdelijke opdrachten bij zorginstellingen, overheid, onderwijs en andere organisaties die met of voor ouderen werken. Daarnaast geef ik lezingen over gezond ouder worden, over dementie en hoe je je kan aanpassen aan beperkingen.

annetjebootsma

dr Annetje Bootsma
Arts Ouderengeneeskunde -

De ouderenzorg is een oerwoud. Ik onderzoek wat voor uw situatie nodig is en help u een stap verder voor een goede kwaliteit van leven.
Die extra stap is juist zo waardevol.

Mobiel:  06 28 17 17 00
bootsma@ouderenpraktijk.nl