Hieronder volgen samenwerkingspartners en interessante web-links en collega-dienstverleners.

Polypartners en Familysupporters

Polypartners is een innovatieve coöperatie die actief gaat worden in zorg en welzijn. De visie is om diensten te bieden dwars door sectorgrenzen heen, omdat problemen ook niet in 1 enkel vakje passen van ziekte, of welzijn of zorg. Zij bieden dienstverlening voor ZZP’s, jongeren, ouderen, organisaties.

CCE

Het CCE richt zich op de meest complexe zorg- en gedragsproblematiek in instellingen, bij mensen met een verstandelijk handicap, maar ook meer en meer bij mensen met een dementie. Sinds 2015 werk ik als consulent bij het CCE.

Marjoleine Meijer

Marjoleine Meijer is zelfstandig P&O adviseur en coach. Zij kan zorgen dat de energie (weer) stroomt bij kleine ondernemingen en teams, door haar focus op drijfveren, zonder de praktijk uit het oog te verliezen.

OOPOEH

OOPOEH is een organisatie die ouderen helpt om zonder langdurige verplichtingen te genieten van een huisdier. En huisdierenbezitters worden zo geholpen aan een goed oppas-adres voor hun dier.

Leyden Academy

De roots voor mijn interesse in het ouder worden, en de betrokkenheid voor de maatschappelijke kanten ervan liggen in Leiden. De Leyden Academy is inmiddels een geweldig instituut geworden met veel interessant nieuws, onderzoek en onderwijs rond goed ouder worden.

Zelfstandig blijven

Een site met allerhande informatie om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren

Golden Sports

Bij Golden sports weten ze plezier en sport goed te combineren. En ze werken goed samen met de fysiotherapiepraktijk bij het olympiaplein.

Stadsdorpen

Bij de stadsdorpen kan je terecht voor allerlei vormen van samenwerken, participatie en belangenbehartiging. Met elkaar, voor elkaar. Onafhaneklijk van zorgorganisaties.

Help me even …

Anne Kwa-Kraaikamp is een bevlogen antropologe, gespecialiseerd in hulp aan mensen met dementie en hun mantelzorgers. Zij geeft oa de cursus “Help me even”. Een cursus bedoeld om de sfeer in huis tussen mensen met dementie en hun partners, mantelzorgers te verbeteren.

Dementieverhalenbank

Verhalen rond dementie, van mensen met dementie, mantelzorgers en professionals. Hier lees je over verdriet, frustraties, maar ook over hoop,liefde en bovenal menselijkheid.

Zuster Iris

Iris vd Reijden is actief in allerlei zaken rond dementie en geeft ook coaching aan familie en zorgprofessionals. Houd haar in de gaten. Ook op twitter @zusteriris.

Moderne Dementiezorg

Ruud Dirkse doet er alles aan om alle informatie rond dementie te verzamelen en toegankelijk te maken.

betrouwbare informatie over ziektes

Een site met allemaal informatie over ziektes en behandelingen, bestemd voor jong en oud. U vindt er alleen informatie van organisaties die geen commercieel belang hebben. Bijvoorbeeld informatie van de hartstichting, het huisartsengenootschap, en vele anderen.

Woonz

Bij woonz ziet u allerlei woon-zorg mogelijkheden boven de sociale huurgrens. Informatie die via de gemeentes moeilijk te achterhalen is.

Martha Flora

Particuliere verpleeghuiszorg

Akropolis

Een vereniging die in samenwerking met wooncooperatie de Alliantie een gebouw wil maken waar mensen zowel privacy vinden en regie houden als een omgeving met inspiratie om actief te blijven en sociale contacten te onderhouden.